coaching radionice

PRIČAJMO O COACHINGU
HOLISTIC LIFE COACHING U PRAKSI

Svakodnevni životni tempo stalno nam nameće nove izazove i česte promene kako u našoj okolini tako i u nama samima. Česte promene i dostizanje ciljeva mogu biti konfuzni za nas same.
Nametanje okoline ume da nas navede da želimo i ono što zapravo ne želimo.Tada se javlja frustracija i patnja. A šta mi zapravo želimo? 
Life coaching bavi se vama i vašom autentičnošću, na jedan zdrav način. Dopire do vaše suštine, do onog vašeg dela što vi zapravo jeste i što zaista želite. Ispunjenje želja, ciljeva moguće je ostvariti samo ako VI osećate da je to istina za vas,  da vam baš to znači. Life coaching uz pomoć tehnika raznih prisupa navodi vas da se pokrenete, primenite i ostvarite ono što zaista želite na zdrav način. Naučene tehnike prave vaš life stile te obrasce možete primeniti u svim životnim oblastima na kojima želite zablistati. 

 HOLISTIC LIFE COACHING 

Holistički pristup podrazumeva da se osobom bavimo na jedan sveukupan način. 

Posmatrajuči je kroz sva tri nivoa (energetski, fizički i mentalni), da ne zanemarujemo ni jedan aspekt, jer svi su podjednako važni.
Takodje posmatramo interakciju sa njenom okolinom. Da bi osoba bila u balansu (srećna,zdrava i emotivno ispunjena )svi navedeni aspekti treba da budu na istom ili sličnom nivou. Kako se postiže harmonija? 
Svaka osoba je priča za sebe, više je različitosti medju ljudima nego sličnosti. 
Holistic life coach- savetnik za zdrav, uspešan i srećan život, svojim znanjem kreira program rada koji je potpuno prihvatljiv za osobu, 
tj bira metode koji su prihvatljive za sistem koji odgovara i znači klijentu. Tehnike koje se primenjuju utiču na svaki aspekat života (zdravstveni, emotivni, finansijski, društveni i duhovni) što navodi da sopstvenim resursima uz pomoć trenera dolazi do pozitivnih promena i otvaranja novih puteva ka uspehu tj željenom stanju ili cilju.

POSTANITE HOLISTIC LIFE COACH
Kome je namenjena obuka za Holistic Life Coacha?
Holistic Life Coaching je namenjen svima koji žele da se posvete ličnom i profesionalnom razvoju..Namenjen je osobama koje žele da preuzmu odgovornost za svoj život, da na zdrav način kreiraju najbolji mogući život za sebe. U radu sa klijentima radite i na sebi, što je veoma korisno i značajno. Sve tehnike možete naučiti, ali biti dobar Life Coach presvega zahteva da naučite da slušate i primenite znanje koje ste stekli. 

  ZAŠTO JE DOBRO BITI HOLISTIC LIFE COACH: 
 -Radeći sa klijentima ujedno radite na sebi, učeći druge preslišavate i usmeravate Vas same. 
 -Radeći ono što volite, više nikada nećete morati ići na posao! Vi živite vaš posao. 
 -Uvek ste pozitivni, kreativni i zadovoljni sobom 
 -Gradite pozitivne odnose sa okolinom 
 -Vi ste inspiracija drugima -Stalno ste u kontaktu sa ljudima i njihovim pričama 
 -Vi prvi uvek čujete i naučite novu tehniku. 
 -Slušate i dalje druge, ali sada to radite profesionalno, možete im zaista pomoći.
 

Powered by WebExpress